Har du savnet et magasin som kan gi deg  gode råd til valg av utdanning? Da kan du få et helt gratis av oss.

Valg av studium er et av de viktigste og mest spennende valgene man gjør i livet. Det kan blir både umiddelbar suksess, eller gedigen fiasko. Studiemulighetene er mange, og skolene likeså, – hvordan skal du komme frem til det valget som passer deg best?

Nettsiden Studievalg.no, som er vår søsterportal, har utarbeidet et eget magasin for å svare på dette.  Her kan du lese om alt fra skolevalg, studiumvalg, frister og grader. Du finner også lengre artikler om hvilke yrker som vil være populære i fremtiden, hvordan Lånekassen fungerer og hvilke ting du bør passe på hvis du skal studere utenlands.

Dette og mye mer kan du lese om helt kostnadsfritt ved alle landets Videregående skoler og Folkehøgskoler, hvor Studievalgets ABC har fri distribusjon i opplag på 50 000. Sikre deg et eksemplar i dag, og du er klar for å møte de store spørsmålene med innsikt og kompetanse.

God lesning


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: