Endelig er en ny utgave av Norges største studentmagasin sluppet! Årets andre utgave byr på enda mer interessant og berikende lesestoff du kan få fatt på helt gratis.

En ny utgave av Campus er gått i trykken og det er med stolhet at vi kan melde om en utgave som er friskere, fyldigere og fetere enn noen gang. Denne gangen har vi intervjuet politikerprofilen Mette Hanekamhaug som ønsker å innføre en skole med fokus på stortalentene. Børge Brende snakker ut om hvordan han omstiller seg til en hverdag etter å ha opplevd humanitære katastrofer. Også har vi laget en reportasje om ulike syn på hvordan det er å leve med kroppen sin. I tillegg til en rekke gode artikler og reportasjer om studentliv, karriere og kultur.

Campus har landsdekkende distribusjon til alle studiestedene her til
lands, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske
storbyene. Derfor kan du ta med deg magasinet helt gratis fra din skole, eller der du oppholder deg i fritiden din.

Riktig god lesning. 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: