Endelig er en ny utgave av Norges største studentmagasin sluppet! Semesterstartutgaven byr på mer interessant og berikende lesestoff du kan glede deg over helt gratis.

I dag kom gladnyheten om at semesterstartutgaven av Campus er i full distribusjon, og det er med stolhet at vi fra redaksjonelt hold kan melde om den beste utgaven noensinne.

Høstnummeret er full av stoff med ulike perspektiv. Vi har pratet med alt fra designerspirer til geriljaplantere – fra høytstående ledere som Bjørn Kjos til nyoppstartede gründere såvidt ferdig med videregående. I denne utgaven kan du lese ulike historier med forskjellige måter å gå inn i fremtiden på. Frederic Hauge spekulerer i hvordan vi skal gå fremtidens miljøutfordringer i møte. Vi har reist tilbake i tid for å finne Tapasens vugge, mens Tore Renberg rett og slett har satt tiden litt på vent og flyttet tilbake til gutterommet.

Dette er bare et lite utvalg av innholdet du finner i det 100-sider tykke studentmagasinet. Campus har landsdekkende distribusjon til høyskoler og universiteter i Norge, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske storbyene.

Riktig god lesning.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: