Årets siste nummer av Norges største studentmagasin er sluppet.

I årets siste nummer av Campus finner du gode studieteknikkråd til eksamen, og et portrettintervju med Kåre Willoch. Vi tar debatten om hvorvidt praktikantplasser i utlandet er en nyttig erfaring eller regelrett utnyttelse. I tillegg har vi skrevet en rekke artikler og reportasjer om studentliv, en reisesak fra det populære Mauritius og et bokportrett med en av Norges største forfattere, Lars Saabye Christensen.

Dette er bare et lite utvalg av innholdet du finner i det 100-sider tykke studentmagasinet. Campus har landsdekkende distribusjon til høyskoler og universiteter i Norge, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske storbyene.

Du finner det derfor der du er, og husk: Magasinet er helt gratis.

Riktig god lesning.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: