Årets første nummer av Norges største studentmagasin er sluppet!

I denne utgaven kan du lese om alt fra debatten rundt retusjert reklame, til hvordan du lager verdens desidert feteste frokost. Vi har fått et åpenhjertig portrettintervju med Hank von Helvete, og tar diskusjonen om utdanningskvaliteten i Norge er god nok.

I tillegg har vi skrevet en rekke artikler og reportasjer som angår ditt studentliv, blant annet en reisesak fra fotball-byen Liverpool, og en omfattende reportasje om fremtidens digitale lesevaner.

Dette er bare noe av innholdet du finner i det 100-sider tykke magasinet. Campus har landsdekkende distribusjon til høyskoler og universiteter i Norge, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske storbyene.

Du finner det derfor der du er, og husk: Magasinet er helt gratis!

Riktig god lesning.

Klikke her for å lese Campus online


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: