Pernille Sørensen, Odd Karsten Tveit og reisereportasjer fra Algerie, San Diego og Harvard er noen av ingrediensene i det nye nummeret av Campus.

Våren er på fremmarsj og med det er også en ny utgave av Norges største studentmagasin sluppet!

I denne utgaven av Campus har vi vendt blikket utover de norske landegrensene og hentet hjem historier fra kriserammede land som Egypt og Algerie. Vi har besøkt verdens beste universitet Harvard i USA og kommet tett innpå det idylliske skaterlivet i San Diego. I tillegg har vi portrettintervjuet Mimi Blix, Odd Karsten Tveit og Pernille Sørensen.

Dette er bare noe av innholdet du finner i det 100-sider tykke magasinet. Campus har landsdekkende distribusjon til høyskoler og universiteter i Norge, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske storbyene.

Du finner det derfor der du er, og husk: Magasinet er helt gratis!

Riktig god lesning.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: