Det er tett mellom godbitene i studiestartutgaven av Campus.

August er på hell og de fleste er ferdig med immatrikulering og fadderperioder. Nå starter studiehverdagen. Hva er da bedre enn et flunkende nytt nummer av Norges største studentmagasin?

I denne utgaven av Campus har vi møtt finansminister Sigbjørn Johnsen som gir deg sine beste råd til studentøkonomien. Vi har to fem-siders reportasjer i magasinet: En som handler om hårets historie (!) og en annen som handler om å finne ut hva man egentlig vil med studiene.

Tv3s nye sjekkeprogramleder Hasse Hope bidrar med sine beste sjekketriks, mens utenlandsstudent Erling forteller om en svært krevende studiehverdag på Vestbredden, med studentarrestasjoner og konfrontasjoner som hverdagskost. I tilegg har vi satt oss ned med superstjerne Aksel Hennie og pratet ut om stjernestatusen, fortiden og fremtiden.

Dette er bare noe av innholdet du finner i det 100-sider tykke magasinet, som også inneholder film, mote, musikk, reise og litt treningsstoff. Campus har landsdekkende distribusjon til høyskoler og universiteter i Norge, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske storbyene.

Du finner det derfor der du er, og husk: Magasinet er helt gratis!

Riktig god lesning.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: