(StudentTorget.no):

Campus er nå ute med en ny karriereutgave, denne gang med fokus på hvordan man skaffer seg den første jobben.

Det vanskeligste med en jobb er ikke å utføre den, men å finne den, søke på den og få den.

Og det er nettopp det vi ønsker å hjelpe dere med i dette magasinet. Både med tanke på selve søkeprosessen, og for å inspirere nyutdannede i det som kan være en krevende og slitsom prosess.

Derfor har vi snakket med humorkongen Thomas Giertsen om hans vei mot toppen. Vi har også snakket med multitalentet Frode Saugestad, om hvordan man kan gjøre en forskjell og følge de drømmene man har.

Vi har undersøkt hvilke nye jobber vi har om ti år, hvordan kroppsspråket ditt avslører deg, samt hvordan du kan

Humorfabrikken: Thomas Giertsen
brande deg selv.

I magasinet kan du også lese om unge gründere som prøver ut sine egne idéer. Du finner tips til hvordan du kan utnytte studietiden, ulike måter du kan skaffe den første jobben på, samt råd om hvordan du kan forhandle om lønn.

I tillegg forteller blant andre Odd Reitan og Marie Simonsen om hvordan du kan skille deg ut i søkeprosessen, mens Are Kalvø og Kristin Clemet forteller om den første jobben de hadde.

 

Magasinet finner du på universiteter og høyskoler i hele landet – og det er som vanlig helt gratis!

 

 

 

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: