(StudentTorget.no):

Har du planer om å feire overstått eksamen i helga? Hvis du har tenkt til å markere begivenheten med noe godt (og sterkt) i glasset, bør du dra på polet i dag.
 
På grunn av pinsen holder nemlig Vinmonopolet stengt på lørdag, og ølsalget i butikkene stenger også tre timer før normal tid, altså klokken 15.00.
 
På fredag har derimot både polet og butikkene normale åpningstider. 
 
Pinsen er en kristen høytid 49 dager etter at Jesus, ifølge Det nye testamente i Bibelen, stod opp fra de døde på påskedagen. Dagen er til minne om at Den hellige ånd kom til apostlene, og regnes som fødselsdagen til den kristne kirken.
 

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: