(StudentTorget.no):

Hvorfor oppfører vi oss annerledes når vi drikker alkohol? Har du hørt om begrepet "brown out", og visste du at det å ta smertestillende dagen derpå kan være skadelig?
 
Programlederen for NRK-programmet "Fylla", Ole André Sivertsen, gir deg svar på alt det som skjer med kropp og hjerne fra vi tar vår første øl, til du våkner opp med den verste fylleangsten du noensinne har hatt.
 
Sivertsen forteller blant annet at én av de kjipeste konsekvensene med å drikke for mye, er alt det dumme du gjorde som du ikke husker før noen minner deg på det dagen etter.
 
– Og det er nesten det verste. Fordi du hadde glemt det, men så tikker det inn en MMS eller noen minner deg på det. Det kan være ganske psykisk tungt, og da kan du velge mellom å reise bort eller gå i kirken for å bekjenne dine synder, forteller han.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: