(StudentTorget.no):

Lørdag 1. juli tiltrådte Mats Johansen Beldo rollen som leder for Norsk studentorganisasjon (NSO). Sammen med det nye arbeidsutvalget skal han nå lede studentbevegelsen i et spennende valgår, og ønsker å være en tydelig stemme når nye representanter skal velges til Stortinget.

– Jeg forventer at vi studenter blir hørt i valgkampen, når planene legges for neste stortingsperiode og i statsbudsjettene fremover. Studenter er en viktig ressurs som må og skal lyttes til, sier den nyvalgte NSO-lederen.

Til høsten arrangerer NSO debatter i de største studiebyene, sammen med de lokale studentene. NSO mener det er viktig at studentene bruker stemmeretten sin og gir tydelig beskjed om hva de mener er viktig for norsk høyere utdanning og studentenes hverdag. Ungdomspartiene gikk sammen med NSO i vår og stilte tydelig krav om at studenter og høyere utdanning må prioriteres i den kommende stortingsperioden. Det er viktig for studentene at politikerne forteller om sine ambisjoner for studentsakene i forkant av valget.

– Jeg vil utfordre Erna, Siv, Trine, Una, Jonas, Knut Arild, Trygve, Audun, Bjørnar og partiene til å bli med på å få studenter til #brukdinstemme i valgurnene innen 11 september. Skal de unge bruke stemmeretten sin må også politikerne snakke om de sakene som betyr noe for deres hverdag. Vi forventer at høyere utdanning blir en viktig del av valgkampen, sier Beldo.

LES OGSÅ: Dette er den nye lederen i Norsk studentorganisasjon

NSOs arbeidsutvalg 2017/18:

Mats Johansen Beldo (leder)

m: 957 92 556

t: @MatsBeldo

Anne Helene Bakke (Nestleder)

m: 982 25 999

t: @Anneheba

Kine Nossen (Fag- og forskningspolitisk ansvarlig)

m: 982 25 996

t: @Knossen

Ida Austgulen (Fag- og læringsmiljøpolitisk ansvarlig)

m: 982 25 994

t: @idaaust 

Jonas Strisland (Velferds‐ og likestillingsansvarlig)

m: 982 25 997

t: @JonasStris

Jone Trovåg (Internasjonalt ansvarlig)

m: 982 25 995

t: @Jonetrovaag

Klikk her for å se studentrabatter i Norge


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: