(StudentTorget.no):

– Det er svært gledelig at Kronprinsen ønsker å være beskytter for organisasjonen vår. Det er en fin annerkjennelse av arbeidet vi gjør og av utenlandsstudentenes verdi for samfunnet, sier president i ANSA Ole Kristian Bratset i en pressemelding.

Ordningen med beskytterskap fungerer som en annerkjennelse av organisasjoner og arrangementer innenfor viktige områder i samfunnslivet, heter det på kongehusets nettsider.


Kronprinsen har selv vært utenlandsstudent ved University of California, Berkeley og senere ved London School of Economics.

– ANSA er opptatt av å være en organisasjon som skaper noe spesielt for våre medlemmer både under og etter studietiden. Vi er glad Kronprins Haakon husker studietiden i utlandet som spesiell, og at han nå gir oss sitt beskytterskap, avslutter Bratset.

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: