(StudentTorget.no):

– Det er svært gledelig at Kronprinsen ønsker å være beskytter for organisasjonen vår. Det er en fin annerkjennelse av arbeidet vi gjør og av utenlandsstudentenes verdi for samfunnet, sier president i ANSA Ole Kristian Bratset i en pressemelding.

Ordningen med beskytterskap fungerer som en annerkjennelse av organisasjoner og arrangementer innenfor viktige områder i samfunnslivet, heter det på kongehusets nettsider.


Kronprinsen har selv vært utenlandsstudent ved University of California, Berkeley og senere ved London School of Economics.

– ANSA er opptatt av å være en organisasjon som skaper noe spesielt for våre medlemmer både under og etter studietiden. Vi er glad Kronprins Haakon husker studietiden i utlandet som spesiell, og at han nå gir oss sitt beskytterskap, avslutter Bratset.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: