Mediehuset StudentTorget er Norges største mediehus rettet mot unge mennesker i utdanning. Som journalist hos oss får du en unik mulighet til å skrive for hele landets studenter, om temaer de er opptatt av, og dermed være med på å definere studiehverdagen. 

Morgendagens store. Som del av redaksjonen er du med i et ungt, kreativt og spirende miljø av journalister, fotografer og grafikere. Tidligere medlemmer av redaksjonen arbeider i dag i de fleste av landets store medier, og vi tar mål av oss til å være et springbrett for dyktige unge journalister.

For studenter flest. Vi har godt over 500.000 brukere per måned på nett og printutgivelser på over 120.000 per skoleår. Vi fokuserer på nyttige og underholdende tjenester, og har hatt en solid vekst siden den spede starten på en hybel.

Vil du skrive for Campus og StudentTorget? Vi er alltid på utkikk etter dyktige journalister. Les mer om våre jobbmuligheter og send søknad via vår profil på KarriereStart.no

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: