(StudentTorget.no): 

 

Locke and Key, sesong 1

Etter mordet på faren deres, flytter tre søsken inn i huset hvor faren ble funnet drept. Der finner de magiske nøkler som gir dem mektige krefter. Den samme nøkkelen vil demonen ha, og den gjør hva som helst for å få tak i denne nøkkelen.

 

Followers, sesong 1

Limi Nara er en kjent og suksessfull motefotograf, som publiserer et Instagram-innlegg av skuespilleren Natsume Hyakuta, som sliter med selvtilliten sin. Når innlegget slår gjennom, får skuespilleren møtt mange kvinner i Tokyo som også sliter med å finne lykken. Gjennom serien møter vi på kvinner som desperat søker etter berømmelse på sosiale medier.

 

Unstoppable, sesong 1

Denne serien handler om tre tyveåringer som legger ut på en biltur. På reisen møter de en uventet passasjer, noe som fører til at de må endre alle planene sine. Turen endrer livene deres for alltid. 

 

I Am Not Okay With This, sesong 1

I denne nye Netflix-serien møter vi Sydney, en tenåringsjente som må håndtere skole, familie og hennes bestevenns seksualitet og forelskelse. Etter farens død blir Sydney frustrert, og får beskjed av skolens rådgiver om å starte en dagbok. I håp om å håndtere følelsene, starter hun å skrive ned alt. Hun tror at hun er en helt vanlig tenåringsjente, men forstår fort at hun ikke er det, da det plutselig dukker opp superkrefter som hun må håndtere. Gjennom en voiceover får du et innblikk i livet hennes, gjennom hele serien.


 

LES OGSÅ: Tre norske filmer som er verdt å se! 

 

Gentefied, sesong 1

Tre latinamerkanske søskenbarn samarbeider for å holde tacorestauranten til deres bestefar gående i Los Angeles. Serien setter stor fokus på temaer som gentrifisering, noe som gjør det vanskelig for søskenbarna å drive familiebedriften videre. 

 

Cheer, sesong 1

Dette er en amerikansk TV-dokumentar, som følger et nasjonalt rangert cheerleading-team fra Navarro College. Heiagjengen på Navarro College forsøker å vinne en mesterskapstittel, og serien viser deres opp- og nedturer underveis. 

 

The Stranger, sesong 1

Adam Price får en telefon fra en fremmed kvinne, som påstår at konen hans er involvert i en merkelig og urovekkende sak. Det viser seg at flere i byen også har blitt kontaktet av den samme fremmede kvinnen. Serien følger etterforskerne Johanna og Wes, som nå er på jakt etter sannheten.

 

Dare Me, sesong 1

Mobbing, utroskap, besettelse og drap oppstår etter at en kald, ny heiagjengtrener tar over troppen, som tidligere ble styrt av bestevenninnene Addy og Beth. Serien viser hvordan Addy og Beth går fra å være bestevenner, til å danne hver sin allianse.


  

Alle seriene er tilgjengelig på Netflix!

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet