(StudentTorget.no):

Mange studenter foretrekker å høre på musikk under studieøkten. Ikke så veldig rart da vi i følge forskere jobber mer effektivt med musikk på ørene. Lesesalene er fulle av studenter som hører på alt fra rolig instrumental musikk til Beyoncé.

Vi i StudentTorget har samlet 6 spillelister vi mener kan passe perfekt til din studieøkt. 

 

1. Lofi hip hop radio

Denne direktesendingen av avslappende, instrumental hip-hop musikk passer godt til en avslappende, lang studieøkt. Spillelisten spilles direkte på Youtube hver dag, og låtene blir oppdatert daglig.

Du kan også høre den på Spotify, Apple Music osv. Du finner den her.

 

 

2. Get Motivated

Sliter du med motivasjonen og trenger musikk som kan hjelpe til akkurat dette? Da er denne spillelisten for deg. Listen inneholder 60 sanger med motiverende tekster og rytmer. Fra Tina Turner til DJ Khaled.

Denne spillelisten passer nok til flere situasjoner, men vi er sikre på at den kan gi deg en ekstra boost gjennom studieøkten din.

Du finner den her

 

 

3. Peaceful Piano

Mange mener at instrumental musikk er bedre for konsentrasjonen og velger derfor klassisk musikk til studieøkten. Om du er en av disse, er denne spillelisten perfekt for deg.

Peaceful Piano gir deg rolig pianomusikk. Faktisk hele 17 timer med forskjellige pianostykker for deg som trenger avslappende, vakker musikk til din studieøkt.

Du finner den her

 

 

4. Stress-Free studying

I denne spillelisten får du musikk fra sjangrene indie, folk og pop. Spillelisten er en god blanding av oppløftende, avslappende og koselige låter som skal hjelpe deg med å stresse ned under en hektisk studiedag.

Du finner den her

 

 

5. Nature Sounds

For flere er det ikke bare musikk som hjelper på konsentrasjonen. Det finnes nemlig spillelister kun for bakgrunnsstøy og bakgrunnslyder, og denne sjangeren blir mer og mer populær.

Spillelisten Nature Sounds på Spotify har 128 "sanger", hvor man kan høre alt fra regn til fuglekvitter.

Du finner den her

 

 

6. Filmmusikk 

Mange hører på filmmusikk når de studerer. I denne spillelisten får du musikk fra flere kjente filmer.

Om det er Harry Potter eller Indiana Jones som har din favoritt filmmusikk, er du garantert å finne de på denne listen.

Du finner den her

 

 

Lykke til med studieøkten!