Nettsiden www.aktivitetsvenner.no er laget for deg som vil finne venner med like interesser som du kan finne på ting sammen med, i alle byer/steder i hele Norge.

Nettsiden fokuserer på aktiviteter, og kobler på den måten sammen personer med felles interesser og samme bosted. Det er gratis å bruke tjenesten, og den fungerer for de fleste interesser, og i alle aldersgrupper. Vanligvis er det jo nettopp ved å gjøre aktiviteter sammen med andre at man blir kjent med nye personer. Aktivitetsvenner.no skaper en arena for kontakt mellom personer med like interesser. På den måten gjør nettsiden det lett for personer å utvide nettverket sitt.

Tjenesten fungerer slik at brukeren selv velger det stedet i landet hvor vedkommende bor, for deretter å søke etter personer med samme interesser og eventuelt alder. Ønsker du f.eks. å spille fotball eller squash med noen i neste uke, og vet at ingen av dine venner har tid eller ønske om å bli med? Da kan du bruke denne internettsiden til å finne andre personer med samme ønsker. Dette er ikke en tjeneste for kontaktannonser eller sjekking.

Aktivitetsvenner.no ønsker å opprette kontakt mellom personer som har lyst til å bli kjent med nye mennesker.

Ved å registrere en profil på aktivitetsvenner.no kan man anonymt snakke med andre personer som er interessert i å gjøre felles aktiviteter i ditt nærområde. Nettsiden har mulighet for å finne personer innen mange forskjellige kategorier. Noen eksempler er sportsvenner, turvenner, pokervenner, cafévenner, studievenner eller hobbyvenner. Mange av disse kategoriene har underpunkter, som f.eks. de fleste vanlige sportsgrener og hobbyer.

Nettstedet er gratis å bruke, og du kan selv komme i kontakt med personer der du bor, eller om du er på reise i andre deler av landet. Har du planer om å flytte til en annen by, er du kanskje interessert i å bli kjent med noen der? Dersom mange i samme kommune bruker en slik internett-tjeneste til å finne nye venner og bekjente, vil trolig flere få økt trivsel og en mer sosial hverdag.

Tjenesten kan brukes av personer i alle aldre. Via en pratekanal på nettsiden er det også mulig å drøfte aktiviteter med andre interesserte, og koordinere dette med flere personer via en innebygd kalender.

Tilleggsinformasjon om tjenesten:
Aktivitetsvenner.no ble startet av Vetle Søraas Valebjørg, som nettopp er ferdig som student ved NTNU. Tjenesten har vært i drift siden september 2006.

Til tross for relativt lite markedsføring, har nettsiden allerede pr. januar 2007 fått ca. 800 registrerte brukere.