(StudentTorget.no):

Som StudentTorget minnet deg på i forrige uke, er det ikke noe å vente på hvis du har planer om å søke studentbolig fra høsten av. Men like viktig er det å komme i gang med jakten på en sommerjobb, hvis den ikke er i boks allerede. 
 
I år er det til sammen lyst ut 10 600 sommerjobber, som er hele 1 200 færre sommerjobber enn i fjor. Det vil skape rift om de mest populære jobbene for studenter.
 
– De mest attraktive jobbene går først. Ifølge våre tall er februar til april de månedene i året hvor det utlyses flest jobber, sier seniorrådgiver Johannes Sørbø i Nav til NTB.
 
På nav.no er det flest ledige stillinger innen helse, pleie og omsorg, samt mange ledige jobber innen renhold, parkarbeid og assistentjobber på kjøkken. Husk at KarriereStart.no til enhver tid også har tusenvis av ledige stillinger, deriblant mange sommerjobber.
 
Selv om mange av sommerjobbene er tatt allerede, sier Sørbø at det også vil bli publisert ledige stillinger i løpet av mai.
 
Som student med inntektsgivende arbeid, må du huske på Lånekassens inntektsgrense på 157 265 kroner for å slippe trekk i studiestøtten.
 

LES OGSÅ: Slik skaffer du deg sommerjobb

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: