(StudentTorget.no):

En trend som i mange år har vært populær i utlandet er nå i ferd med å innta Norge; studenter og unge mennesker som drar ut for å gjøre en ekstra innsats for noen som trenger det kombinert med ferie.

Reisaktøren Kilroy Travels med flere tilbyr nå flere type arbeid innenfor samfunnsutvikling, bevaring av dyr og natur, skole/læring, byggeprosjekter, media, helse, sport og humanitært arbeid. Disse prosjektene gir deg mulighet til å gi noe tilbake til det landet man besøker. Det kan være alt fra bevaring av truede dyrearter som kjempe-pandaene i Kina, bygging av klasserom i Tanzania eller å være lærer for fattige barn i Den Dominikanske Republikk. Avhengig av hvilke ferdigheter og interesser man måtte ha er det mange ting man kan hjelpe til med. Varigheten på programmene kan variere fra 2 uker til flere måneder.

Som partner til disse programmene har Kilroy valgt å inngå samarbeid med i-to-i, som er verdens ledende organisasjon innenfor frivillighetsarbeid. Hvert år reiser over 4.000 mennesker ut for å hjelpe til på mer enn 300 forskjellige prosjekter i 24 land over hele verden. Det siste året har prosjektene blant annet hjulpet med:

- Bygging av 18 hjem for fattige mennesker i Honduras
- Organisering av en 3 dagers avrusningsanstalt for gatebarn i India
- At 450 nyklekkede skilpadde unger har overlevd og kommet seg ut i Stillehavet i Costa Rica
- Hjelpeleirer for over 2.000 mennesker på Sri Lanka som følge av tsunamien i Asia samt opprydding av 40 km strand

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: