(StudentTorget.no):

Stillingsbeskrivelse: slapp av i en fluktstol under en parasoll.

Er du blant Norges lateste ungdom, og på jakt etter sommerjobb? Vil du heller se på at gresset gror enn å jobbe? Husqvarna er nå på jakt etter noen som kan sitte i en fluktstol i hele sommer – og nettopp se på at gresset gror.

LES OGSÅ: HER ER DE RARESTE SOMMERJOBBENE
 

Grill i arbeidstiden

Det eneste jobben forlanger av deg, er at du er i stand til å slå opp en fluktstol. Utover dette står du fritt til å gjøre så lite som mulig, mens du ser på at en automatisk gressklipper slår gresset i en av Oslos parker. Og lønnen: 25 000 i måneden.

Slik åpner utlysningen: «Er arbeidslyst et fremmedord? Blir du uvel av tanken på en vanlig sommerjobb?»

LES OGSÅ: KINE FIKK NORGES BEST BETALTE SOMMERJOBB
 

God respons

Kommunikasjonsrådgiver i Husqvarna Norge, Henrik Faller la ut stillingen mandag kveld, og allerede tirsdag morgen begynte søknadene å komme.

Vi har fått inn en del søknader allerede, forteller Faller til Adressa.no.

Som annonse selv sier: «Søk i dag – eller vent til i morgen – hvis det blir for mye mas akkurat nå»

LES OGSÅ: DETTE ER DINE RETTIGHETER I SOMMER


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: