(StudentTorget.no):

Ikea ser etter muligheter for å plassere deler av det enorme overskuddet sitt, og har nå planer om å bygge 100 lavprishoteller rundt i Europa, skriver Financial Times

For å få bedre avkastning på pengene, vil Inter Ikea, bedriften som eier rettighetene til varemerket Ikea, investere mer i eiendom.

Det første planen dreier seg om hoteller, men møbelgiganten overveier også å bygge studentleiligheter, i følge den britiske næringslivsavisen. 

I første omgang vil det altså gi deg et billigere alternativ når du skal på Europa-ferie, men på sikt kan Ikea også forsyne deg med tak over hodet på fast basis. 

I utgangspunktet vil hotellene dukke opp i markeder der Ikea allerede er inne, som i Storbritannia, Nederland og Polen. Tyskland vil også bli et satsningsområde for hotellkjeden, som for øvrig ikke kommer til å bære Ikeas navn.  

LES OGSÅ: Norge mangler 11 000 studentboliger

LES OGSÅ: Her er det dyrest å bo billigst 

LES OGSÅ: Senker standarden for å bo billigere

Adlibris: Norges største bokutvalg. Pensumgaranti og fri frakt for studenter. 20 % rabatt på mengder av pensum! Kjøp her

Lensway:
20 % rabatt på alle linser. Kjøp her 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: