(StudentTorget.no):

Det står fortsatt rundt 2000 på ventelister for å få studentbolig i Oslo-området. Allikevel sliter SiO med å finne nok beboere til studentboligene i Lillestrøm.
 
Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har leid ut 40 studentboliger i Lillestrøm til personer som ikke er studenter, i følge P4. 
 
– Det jo klart at boligene skal brukes til studenter, men så lenge vi ikke har søkere mener vi at det ikke er økonomisk å la de stå tomme, sier Trond Bakke, boligdirektør i SiO, til radiokanalen. 
 
Han forteller at det finnes eksempler på at studenter i Lillestrøm bor i studentboliger i Oslo, og på den måten reduseres mulighetene for en student i Oslo til å få studentbolig. 
 
– Vi er klar over at det er mange som studerer i Lillestrøm, men som ønsker å bo i Oslo. Vi mener det ikke er vår oppgave å fortelle studenter hvor de skal bo, sier Bakke til P4. 
 

LES OGSÅ: Krever 3000 nye studentboliger i 2014

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: