(StudentTorget.no):

Det står fortsatt rundt 2000 på ventelister for å få studentbolig i Oslo-området. Allikevel sliter SiO med å finne nok beboere til studentboligene i Lillestrøm.
 
Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har leid ut 40 studentboliger i Lillestrøm til personer som ikke er studenter, i følge P4. 
 
– Det jo klart at boligene skal brukes til studenter, men så lenge vi ikke har søkere mener vi at det ikke er økonomisk å la de stå tomme, sier Trond Bakke, boligdirektør i SiO, til radiokanalen. 
 
Han forteller at det finnes eksempler på at studenter i Lillestrøm bor i studentboliger i Oslo, og på den måten reduseres mulighetene for en student i Oslo til å få studentbolig. 
 
– Vi er klar over at det er mange som studerer i Lillestrøm, men som ønsker å bo i Oslo. Vi mener det ikke er vår oppgave å fortelle studenter hvor de skal bo, sier Bakke til P4. 
 

LES OGSÅ: Krever 3000 nye studentboliger i 2014


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: