(StudentTorget.no):

Høyre og Frp gir ingen konkrete lovnader i forhold til antall nye studentboliger i Sundvold-erklæringen. I regjeringserklæringen lagt frem i går, sier regjeringen at de vil bygge flere studentboliger, men ikke hvor mange.
 
- Boutgifter spiser mer og mer og av studielånet, boligkøene vokser hvert år og studenter bor dårligere enn andre grupper. Da haster det å sikre studentenes bosituasjon, sier leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus, Tone Vesterhus i en pressemelding.
 
Leder av Velferdstinget i Bergen, Anna Gjertsen peker på at forrige regjering ga støtte til 1500 studentboliger i år. Dette er imidlertid ikke nok, og sier den nye regjeringen må doble byggeakten for å holde tritt med de raskt økende boligprisene.
 
Ola Magnussen Rydje, leder av Norsk studentorganisasjon mener alle lover flere studentboliger og studentene står klare til å sprette champagnen hvis valgløftene innfris.
 
-Behovet for flere studentboliger har aldri vært større – ei heller forventningene til at den nye regjeringen leverer i statsbudsjettet, sier Rydje.
 

LES OGSÅ: Her havner de 1438 nye studenboligene

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: