(StudentTorget.no):

SiO har kjøpt en tomt på Blindern fra Opplysningsvesenets fond sitt datterselskap Clemens Eiendomsutvikling. På den ca. fire mål store tomten i Blindernveien 6 skal det bygges inntil 350 nye studentboliger. 
 
- Vi er meget tilfreds med salget, og at vi kan bidra til at det bygges flere studentboliger i Oslo. Vi er fornøyd med at SiO som kjøper ønsker å utnytte potensialet i tomten i et allmennyttig perspektiv, sier direktør Ole-Wilhelm Meyer i Opplysningsvesenets fond i en pressemelding.
 
Bare 14,2 prosent av studentene i Norge mottar tilbud om å leie studentbolig. For studenter er mangelen på rimelige boalternativer med på å presse en allerede dårlig studentøkonomi. Ved studiestart i august var det flere tusen studenter som sto uten bolig. Nå gleder administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg, seg til å utvide tilbudet.
 
- Vi håper å kunne bygge inntil 350 nye, campusnære studentboliger i Blindernveien. Det er stor mangel på studentboliger i Oslo, så dette vil bety mye for studentene. Nå ser vi frem til å starte arbeidet med å realisere disse boligene i samarbeid med kommunen, sier hun.
 

LES OGSÅ: Her havner de 1438 nye studenboligene

LES OGSÅ: Dette kan bli Norges dyreste studentboliger


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: