(StudentTorget.no):

SiO har kjøpt en tomt på Blindern fra Opplysningsvesenets fond sitt datterselskap Clemens Eiendomsutvikling. På den ca. fire mål store tomten i Blindernveien 6 skal det bygges inntil 350 nye studentboliger. 
 
- Vi er meget tilfreds med salget, og at vi kan bidra til at det bygges flere studentboliger i Oslo. Vi er fornøyd med at SiO som kjøper ønsker å utnytte potensialet i tomten i et allmennyttig perspektiv, sier direktør Ole-Wilhelm Meyer i Opplysningsvesenets fond i en pressemelding.
 
Bare 14,2 prosent av studentene i Norge mottar tilbud om å leie studentbolig. For studenter er mangelen på rimelige boalternativer med på å presse en allerede dårlig studentøkonomi. Ved studiestart i august var det flere tusen studenter som sto uten bolig. Nå gleder administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg, seg til å utvide tilbudet.
 
- Vi håper å kunne bygge inntil 350 nye, campusnære studentboliger i Blindernveien. Det er stor mangel på studentboliger i Oslo, så dette vil bety mye for studentene. Nå ser vi frem til å starte arbeidet med å realisere disse boligene i samarbeid med kommunen, sier hun.
 

LES OGSÅ: Her havner de 1438 nye studenboligene

LES OGSÅ: Dette kan bli Norges dyreste studentboliger

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: