(StudentTorget.no):

Som student har man sjelden mye boltreplass. Nå har MITs media-lab, anført av forskningsleder Kent Larson, utviklet en «elektronisk skillevegg» som vil pimpe opp trange leiligheter og studenthybler betraktelig. 

CityHome vil, ifølge oppfinnerne, kunne tredoble funksjonaliteten til leiligheter helt ned i 18 kvadratmeter.

Den robotaktige skilleveggen er bad, kjøkken, soverom, kontor og spisestue i ett. En innbygget motor sørger for at ønsket møblement beveger seg inn og ut av boksen på beboerens kommando ved hjelp av sensorer, håndbevegelser og stemmestyring. Ved en enkel håndbevegelse kan en ettroms-leilighet på 20-30 kvadratmeter for eksempel forvandles fra soverom til kjøkken, og fra kjøkken til spisestue.

Pris og når oppfinnelsen kommer på markedet er forløpig ikke klart. 

Se video øverst i vinduet for en demonstrasjon av CityHome.
 
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: