(StudentTorget.no):

Som student har man sjelden mye boltreplass. Nå har MITs media-lab, anført av forskningsleder Kent Larson, utviklet en «elektronisk skillevegg» som vil pimpe opp trange leiligheter og studenthybler betraktelig. 

CityHome vil, ifølge oppfinnerne, kunne tredoble funksjonaliteten til leiligheter helt ned i 18 kvadratmeter.

Den robotaktige skilleveggen er bad, kjøkken, soverom, kontor og spisestue i ett. En innbygget motor sørger for at ønsket møblement beveger seg inn og ut av boksen på beboerens kommando ved hjelp av sensorer, håndbevegelser og stemmestyring. Ved en enkel håndbevegelse kan en ettroms-leilighet på 20-30 kvadratmeter for eksempel forvandles fra soverom til kjøkken, og fra kjøkken til spisestue.

Pris og når oppfinnelsen kommer på markedet er forløpig ikke klart. 

Se video øverst i vinduet for en demonstrasjon av CityHome.
 
 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: