(StudentTorget.no):

I august kunne vi lese at over 10.000 studenter fortsatt sto i kø for å få studentbolig ved studiestart. Til tross for en økt satsing på bygging av studentboliger de siste årene, er det altså fortsatt et skrikende behov for flere studentboliger.

 

– Flere studentboliger sikrer et rimelig og forutsigbart boligtilbud for studentene, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) i en pressemelding.

 

Bygging av studentboliger har vært en viktig sak for regjeringen i flere år, og i år har de bevilget penger til å bygge hele 3 400 studentboliger.

 

– Det er det høyeste noen gang. I denne søknadsrunden fikk vi kun inn søknader om 1 448 nye studenthybler, og vi vil derfor vurdere å ha en ny utlysning til høsten, sier Nybø.

 

Alle studentsamskipnader som søkte om støtte til nybygg i denne runden fikk ja. Det betyr at det skal bygges 1 448 nye studentboliger i Tromsø, Molde, Volda, Førde, Gjøvik, Ås og Oslo.

 

LES OGSÅ: Søk studentbolig nå – før du har fått studieplass

 

Samskipnad Studiested Prosjekt Antall studenthybler
SiM Molde Molde Cam 3 65
SiVolda Volda Heltne 2, tr 2 74
NNSE Oslo Utv Nordnorsk 162
SiT Gjøvik Røverdalen 228
Sammen Førde Vieråsen 19
SiÅs Ås Skogveien 650
NAS Tromsø Dramsveien 250

 

Klikk her for å se studentrabatter i Norge

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: