(StudentTorget.no):

Studenter som skal søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2018, må søke senest torsdag 15. november. Fristen for å melde endringer, for eksempel hvis du avbryter utdanningen eller bytter lærested, er før støtteperioden er avsluttet.

 

– Vi oppfordrer de som ennå ikke har søkt, til å søke, sier Nina Schanke Funnemark, direktør i Lånekassen.

 

Hvert år søker over 260 000 studenter om støtte til utdanning i både Norge og utlandet. For skoleåret 2017-2018 delte Lånekassen ut over 27 milliarder kroner i utdanningsstøtte til studenter. 

 

Du søker stipend og lån på Lanekassen.no.

 

LES OGSÅ: Noen vil sponse utdanningen din!

Klikk her for å se studentrabatter i Norge


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: