Navn: Ingvild Reymert
Alder: 24
Studerer: Internasjonale Studier, men har nå pause fra studiene for å jobbe med NSU på heltid
Hjemsted: Namsos

 

 

AKTUELL SOM:
Ny leder for NSU - Norges Studentunion siden 1. juli 2008.

 

 

Hvorfor ønsket du å bli leder for NSU?

Jeg ønsket å jobbe for oss studenter, jobbe for bedre studentvelferd, mer studiestøtte og økt satsning på kvalitet i utdanningen vår. Som leder for NSU er det dette jeg gjør hver eneste dag.

 

Hvilke saker synes du studenter bør engasjere seg mer i?

Først vil jeg si at jeg er veldig stolt av å representere en så aktiv gruppe. Studenter deltar i alt fra å arrangere festivaler, konserter, debatter, deltar i kor, idrettsgrupper, politiske organisasjoner og i studentpolitikk. Men skal jeg velge en ting, må det være at flere engasjerer seg for bedre studentrettigheter og bedre utdanning i studentpolitiske organene vi har i dag. Flere engasjerte vil gi oss mer tyngde og bedre gjennomslag for saker vi alle er enige om.

 

Hvordan vil du beskrive deg selv som person overfor de som ikke kjenner deg?


Politisk engasjert, sosial og målrettet.

 

Hva synes du er det beste med å studere?

Å utvikle meg selv, lære mer og få bedre forståelse for samfunnet rundt.

 

Og det verste?

At man lever på en studiefinansiering på kun 85 000 kroner i året.

 

Hva gjør du i fritiden din?

Fritid? Hva er det? Men jeg elsker å slappe helt av når jeg først har mulighet. Jeg er en livsnyter. Står og ”digger” til Elvis-sanger mens jeg lager et bedre måltid med ett glass rødvin i hånda. I tillegg elsker jeg å reise. Men til vanlig blir det å gå på kafeer, kino og henge med venner så mye jeg kan.

 

Er du singel?

Nei.

 

Hvor pleier du å dra ut på byen?

Jeg bruker å henge på, Chateau Neuf, Blå, Cafe Sara, Cafe Sør og en rekke andre pøber. Jeg er vel den som foretrekker steder der det serveres Guinness og drinker.

 

Hvilken sang beskriver din situasjon akkurat nå?

No Surprise av Radiohead fordi det er akkurat det jeg hører på nå. Hører ganske ofte på Radiohead sent på arbeidsdagen”.

 

Du får velge tre mennesker, døde eller levende, til din kollokviegruppe. Hvem velger du, og hvorfor?


Simone de Beauvoir for hennes filosofiske innsikt, Antonio Gramsci for hans forståelse av makt og Halvor Eia for å holde humøret oppe.