En av verdens største rapartister tar turen til studentfestivalen i oktober.

- Snoop Dogg trenger ingen videre introduksjon. Han har gitt oss låter som «Drop It Like It's Hot», «What's My Name» og «Sweat», og jeg er kjempebegeistret og stolt av å kunne presentere en av verdens største artister til en enorm konsert i Dødens Dal under UKA, sier UKEsjef Tore Lie Falkenberg i en pressemelding.

Studentfestivalen UKA i Trondheim er iferd med å få en fin tradisjon på å hente inn artister i tetsjiktet internasjonalt. I fjor var det Jay-Z som rocket studentscenene, i år er det ingen ringere enn Snoop Dogg.

 

En unik mulighet

 

Snoop Dogg eller Calvin Broadus som han egentlig heter, er en av hip hop bransjens mestselgende og største artister. På 90-tallet var han en av pionerene innen det som kalles west coast-rappen, sammen med store navn som Dr. Dre, Tupac og Eminem.

I senere år har Snoop spilt med artister som Katy Perry, Wiz Kalifa og Gorillaz, ved siden av å ha sitt eget tv-show på MTV, bidra i en rekke spillefilmer og turnere verden rundt. UKA selv beskriver bookingen av Snoop som et scoop, og mener de gir deg publikum en unik mulighet til å se Snoop Dogg vise hele Dødens Dal hvorfor han fortsatt okkuperer tronen som verdens frekkeste rapper.


Konserten holdes i Dødens Dal den  15. oktober. Snoop spiller også i Oslo Spektrum, fredag 14. oktober