Hva gjør en Blogger

Verbet å blogge betyr å skrive ny bloggpostinger eller moderere og svare på kommentarer som har innkommet til bloggen. En blogger er en person som er redaktør av en egen blogg, men er også navnet på en populær bloggapplikasjon.

Et kjennetegn ved blogger er at hver artikkel har et kommentarfelt hvor lesere kan ha anledning til å skrive innlegg under artikkelen slik at kommentarene inngår i en diskusjonstråd. Tendensen til gruppediskusjon, lenking til hverandres blogger, og muligheten for faste lesere kan abonnere på nye bloggpostinger fører til at blogger kategoriseres som et sosialt medium.

De fleste blogger publiseres med egne bloggverktøy, som er nettpubliseringsverktøy spesiallaget for denne publiseringsformen. Noen er kombinerte publiseringsverktøy og vertstjenester, andre krever at du selv installerer programvaren på egen serverplass.

Mange bloggverktøy tilbyr også oppdatering via mobiltelefon, mens atter andre tilbyr publisering via e-post. Noen bloggtjenester er gebyrbelagte, mens andre tilbys gratis. Å blogge krever derfor god innsikt i bruk av computer og god evne til å finne interessante ting å blogge om, enten det er aktuelle temaer, spesifikke fagområder eller egen hverdag.

Utdanning / kompetansekrav - Blogger

Du trenger ingen utdannelse for å blogge

Jobbmuligheter - Blogger

KarriereStart.no - Temaside Blogger

KarriereStart.no - Stillingsannonser Blogger

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Blogger

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: