Hva gjør en familieterapeut

Familieterapeuter har gjennom sin utdanning og yrkeserfaring innsikt i ulike problemstillinger knyttet til familie- og følelsesliv. Det betyr ikke at løsningene og svarene finnes i noen fasit. Målsetting er at familien eller individet skal få hjelp gjennom samtaler til å finne løsninger og svar som gir best mening i sitt liv.

Et par som kommer skal vite at terapeuten er en nøytral "tredjepart" som vil lytte og reflektere over det som fortelles, og gjerne forsøke å belyse problemstillingen fra andre og nye vinkler. Terapeuten er ingen "dommer", men en veileder og samtalepartner.

Arbeid med konflikter i parforhold gir helt klart de beste resultater dersom begge to er med til samtale. Likevel hender det at de kommer hver for seg noen ganger.

Personlige egenskaper - Familieterapeut

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: