Hva gjør en familieterapeut

Familieterapeuter har gjennom sin utdanning og yrkeserfaring innsikt i ulike problemstillinger knyttet til familie- og følelsesliv. Det betyr ikke at løsningene og svarene finnes i noen fasit. Målsetting er at familien eller individet skal få hjelp gjennom samtaler til å finne løsninger og svar som gir best mening i sitt liv.

Et par som kommer skal vite at terapeuten er en nøytral "tredjepart" som vil lytte og reflektere over det som fortelles, og gjerne forsøke å belyse problemstillingen fra andre og nye vinkler. Terapeuten er ingen "dommer", men en veileder og samtalepartner.

Arbeid med konflikter i parforhold gir helt klart de beste resultater dersom begge to er med til samtale. Likevel hender det at de kommer hver for seg noen ganger.

Personlige egenskaper - Familieterapeut


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: