Hva gjør en reiselivskoordinator

 
Reiselivskoordinator er en spesialisering innen reiselivsbransjen som gir et godt utgangspunkt for de fleste jobber i reiselivsnæringen. Med denne spesialiseringen har du et godt utgangspunkt for de fleste jobber i reiselivsnæringen. 
 
Arbeidsoppgavene består blant annet av koordinering av transport og overnatting, og beregning av pris. Det innebærer også mye kundebehandling, rådgivning og veiledning om reiser og reisemål. Man er også med på å planlegge og gjennomføre aktiviteter og opplevelser. Som reisekoordinator er man   ofte bedriftens ansikt utad, og det er derfor viktig å yte god service og representere arbeidsgiveren på en god måte.
 

Personlige egenskaper - Reiselivskoordinator

Man bør være serviceinnstilt, glad i reising og ha et ønske om å formidle gode reiseopplevelser til kunder. 

Utdanning / kompetansekrav - Reiselivskoordinator

Reiselivskoordinator er en spesialisering innen Reiselivsfaget. Noen reiseledere har ingen formell utdanning innen faget, mens andre kan ha høyere utdanning innenfor fagfelt som språk, guideutdanning eller liknende. Man kan også utdanne seg til reiselivsmedarbeider i videregående  skole med Vg1 service- og samferdsel, Vg2 reiseliv og to års opplæring i bedrift. 

Spesialisering som reiselivskoordinator kan man ta ved Treider Fagskoler og Imente Fagskole.
 

Studievalg.no - Relaterte studier til Reiselivskoordinator


Jobbmuligheter - Reiselivskoordinator

Som reiselivskoordinator kan man arbeide både i luften og på bakken i norske og utenlandske flyselskaper, som reiseledere i Norge og utlandet, på hoteller, ved turistkontorer, i reisebyråer, hos turoperatører, på kurs- og konferansesentra o.l. 

KarriereStart.no - Temaside Reiselivskoordinator

KarriereStart.no - Stillingsannonser Reiselivskoordinator

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Reiselivskoordinator

Takk til / Kilder

NHO Reiseliv: www.nhoreiseliv.no

Treider Fagskoler: www.treider.no/reiseliv/reiselivskoordinator
 
Imente Fagskole: www.imentefnorge.no
Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: