Hva gjør en Eksportmedarbeider

Som eksportmedarbeider vil dagene bestå av kundeoppfølging på mail og telefon. Arbeidet består av planlegging og tilrettelegging av transport i inn og utland, saksbehandling, support og oppfølgning av forsendelser. Ofte jobber man selvstendig og det er viktig å ha gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk når kundemassen strekker seg over hele verden og man vil være et viktig bindeledd.

Som eksportmedarbeider får man muligheten til å jobbe i et meget profesjonelt miljø og ofte i bedrifter med solid økonomi. Det finnes gode muligheter for egenutvikling og arbeidet byr på mange utfordringer innen fagområdet.

Utdanning / kompetansekrav - Eksportmedarbeider

Arbeidet krever vanligvis ingen konkret utdannelse, men stor grad av selvstendighet, løsningsvilje og effektivitet.

Jobbmuligheter Eksportmedarbeider

 

KarriereStart.no - Temaside Eksportmedarbeider

KarriereStart.no - Stillingsannonser Eksportmedarbeider

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Eksportmedarbeider

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: