Hva gjør en konsulent innen strategi og ledelse

En konsulent innen strategi og ledelse (management consultant er en vanlig benevnelse) arbeider med å skape beslutningsgrunnlag for et selskaps strategivalg. Konsulentene benytter analytiske verktøy i prosessene. Blant selskapene som opererer innen management consulting er det ulik grad av involvering i gjennomføringen av strategiene. Enkelte jobber kun på informasjonsinnsamling, analyse og anbefalingssnivå, mens andre involveres også i arbeidet med å implementere strategiene. Dette vil også variere fra prosjekt til prosjekt.

Utdanning / kompetansekrav - Konsulent: Strategi og ledelse

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Konsulent: Strategi og ledelse


Jobbmuligheter - Konsulent: Strategi og ledelse

 

KarriereStart.no - Temaside Strategi og ledelse

KarriereStart.no - Stillingsannonser Strategi og ledelse

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Strategi og ledelse

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: