Hva gjør en personal / organisasjonskonsulent

Personal og organisasjonskonsulenter gir informasjon og råd om personalpolitiske spørsmål, bl.a. rekruttering, organisasjons og personalutvikling.

Arbeidsoppgavene kan være å gi råd og ta del i lønns og tarifforhandlinger, gi råd og veiledning om personalpolitiske spørsmål, bl.a. rekruttering, personalutvikling, karriereplaner, lønnssystemer, samarbeidsforhold, permisjons, pensjons og forsikringssaker., utarbeide jobbkrav og stillingsbeskrivelser, arbeide med kvalitetssikring, utredning og planlegging og rapportering i en organisasjon, gi råd og veiledning om organisasjons og kompetanseutvikling.

Utdanning / kompetansekrav - Personal / Organisasjonskonsulent

Studievalg.no - Relaterte studier til Personal / Organisasjonskonsulent

Jobbmuligheter - Personal / Organisasjonskonsulent

 

KarriereStart.no - Temaside Personal / Organisasjonskonsulent

KarriereStart.no - Stillingsannonser Personal / Organisasjonskonsulent

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Personal / Organisasjonskonsulent

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: