Hva gjør en Barnehageassistent

Som barnehageassistent jobber du i en barnehage, der du sammen med annet personale er med på å gi barna en meningsfylt barnehagedag. En del av jobben består i å planlegge og gjennomføre leker og aktiviteter, både innendørs og utendørs. Barnehagesassistenten hjelper også til med andre daglige gjøremål i barnehagen, som måltider, påkledning, stell og deltakelse i frilek.

For å jobbe som barnehageassistent må du legge frem gyldig politiattest. 

Utdanning / kompetansekrav - Barnehageassistent

Mange barnehageassistenter har ingen formell utdanning. I videregående opplæring kan du ta utdanning som barne- og ungdomsarbeider. For å bli barne- og ungdomsarbeider må du gå to år på skole og to år i lære. 

Jobbmuligheter - Barnehageassistent

 

KarriereStart.no - Temaside Barnehageassistent

KarriereStart.no - Stillingsannonser Barnehageassistent

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Barnehageassistent

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: