Hva gjør en MAC designer

En macdesigner ferdiggjør visuelle uttrykk på en måte som gjør det innbydende å sette seg inn i stoffet. En god produksjon er avgjørende for å tiltrekke oppmerksomhet og for å skape nysgjerrighet. Ikke minst er det viktig for å skape struktur og dynamikk i det som skal kommuniseres, sånn at det blir lett tilgjengelig for leseren.

Du bruker programmene Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign. Photoshop er programmet hvor du behandler bilder, i Illustrator tegner du logoer og illustrasjoner, mens du i InDesign setter alt sammen med tekst og skaper en god layout. I tillegg til det tekniske i designfaget, vil du også lære om formgivning og typografi.

Utdanning / kompetansekrav - MAC designer

 

Studievalg.no - Relaterte studier til MAC designer


Jobbmuligheter - MAC designer

 

KarriereStart.no - Temaside MAC designer

KarriereStart.no - Stillingsannonser MAC designer

KarriereStart.no - Arbeidsgivere MAC designer

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: