Hva gjør en reisekonsulent

En reisekonsulent selger og skreddersyr hovedsakelig reiser for privatkunder og forretningsreisende, men kan også formidle reisepakker og turer som arrangeres av turoperatør.

Arbeidet består i tilpassing av reiser og opphold etter ønske og behov hos kundene. I arbeidet er det nødvendig med god kunnskap om reisemuligheter og overnattings/bomuligheter på ulike steder i verden.

Utdanning / kompetansekrav - Reisekonsulent

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Reisekonsulent


Jobbmuligheter - Reisekonsulent

Som reisekonsulent kan du jobbe i en rekke ulike typer bedrifter, eksempelvis reise- og bookingbyråer, turoperatører, flyselskaper, jernbaneselskaper, event- og attraksjonsbedrifter, turistkontorer og cruiseselskaper.

KarriereStart.no - Temaside Reisekonsulent

KarriereStart.no - Stillingsannonser Reisekonsulent

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Reisekonsulent

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: