Hva gjør en reisekonsulent

En reisekonsulent selger og skreddersyr hovedsakelig reiser for privatkunder og forretningsreisende, men kan også formidle reisepakker og turer som arrangeres av turoperatør.

Arbeidet består i tilpassing av reiser og opphold etter ønske og behov hos kundene. I arbeidet er det nødvendig med god kunnskap om reisemuligheter og overnattings/bomuligheter på ulike steder i verden.

Utdanning / kompetansekrav - Reisekonsulent

 

Studievalg.no - Relaterte studier til Reisekonsulent


Jobbmuligheter - Reisekonsulent

Som reisekonsulent kan du jobbe i en rekke ulike typer bedrifter, eksempelvis reise- og bookingbyråer, turoperatører, flyselskaper, jernbaneselskaper, event- og attraksjonsbedrifter, turistkontorer og cruiseselskaper.

KarriereStart.no - Temaside Reisekonsulent

KarriereStart.no - Stillingsannonser Reisekonsulent

KarriereStart.no - Arbeidsgivere Reisekonsulent

Takk til / Kilder

Studievalg.no - Norges komplette studiesøk og skolesøk KarriereStart.no - ledige stillinger og bedriftspresentasjoner

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: