(StudentTorget.no):

Har du studieplass til høsten? Nå kan du søke om stipend og lån til høyere utdanning for undervisningsåret 2013–2014. 
 
Søk før 1. juli og kryss av i søknaden for at du ønsker elektronisk signering. Da er du med i trekningen av reisegavekort. Du er med i to trekninger dersom du søker før 1. juli.
 
Vinnerne får et reisegavekort på 9999 kroner som kan brukes over hele verden, sammen med en eller flere personer.
 
Lånekassen har fått en ny løsning for elektronisk signering i 2013. Nå kan du signere avtalen om støtte med BankID eller Buypass, direkte fra Dine sider på lanekassen.no
 
I år kan Lånekassens kunder oppleve forsinkelser i perioder på grunn av omlegging til nytt saksbehandlingssystem. Derfor oppfordrer de alle om å søke tidlig i 2013!
 
 
 

LES OGSÅ: Rekordlav treårig fastrente i Lånekassen


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: