De siste dagene har gått i ett kjør, men nå alt endeelig er klart!! 11:10 imorgen har flyet mitt til New York avreise. Der er mellomlandingen på 2 og en halv time, før det bærer videre til Houston. Utrolig nok så er dette er akkurat samme rute jeg tok når jeg skulle på utveksling. På flyplassen venter vertsfamilien min, og gjett om jeg ser frem til å se de igjen etter over et år siden sist! De første dagene blir definitivt noen rolige dager i Brenham som jeg skal bruke på å tilbringe tid med vertsfamilien og vennene mine, og komme inn i gamle rutiner igjen. Er spent på hvordan det blir å komme tilbake, og hvor mye som har forandret seg. Litt skummelt også egentlig. Allerede noen dager etter jeg kommer ned skal venninnen til vertsmoren min gifte seg og vertssøsteren min Ellie skal være brudepike, så 4 August reiser vi til Cabo i Mexico for bryllupet. Jeg har aldri vært i Mexico før, så det skal bli utrolig spennende å oppleve det også. Klarer ikke se for meg engang hvor fint bryllupet kommer til å bli!!

Tiden kommer nok til å suse forbi ifra jeg kommer ned, til jeg og Kine skal flytte til campus og til skolen begynner, men skal oppdatere dere underveis. Har kjøpt meg nytt kamera, Sony a5100, som jeg kommer til å ta bilder (og muligens vlogge?) med!! Masse spennende i vente. Vi snakkes når jeg har kommet meg til Texas,

HADEBRA NORGE!


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: