Lokaltid: 10:35pm

Sorry for altfor sen update, men smart som jeg er tenkte jeg ikke over å kjøpe en adapter før jeg dro, så jeg verken fått ladet macen eller kameraet mitt før nå. Snill som Kine er skal hun kjøpe med en ekstra adapter til meg når hun kommer, men inntil da låner jeg ladere. Uansett, jeg har nå vært i Texas i 5 dager og har det helt fantastisk!! Flyet mitt hit fra New York var litt forsinket som gjorde at jeg landet i Houston ca en time etter originaltiden Lørdag kveld, men selve flyturene gikk overraskende bra. HERREGUUD så koselig det var å se vertsfamilien min igjen på flyplassen. Både Ellie og Luke kom løpende når de så meg, og Ellie har så og si vært som en klegg siden haha. For meg som ikke hadde sovet på 24 timer ble det en lang kveld, og selvom jeg fikk sovet ut hele natten skal det sies at jetlaggen slo meg hardt dagene etter. Jeg gikk rundt å var småtrøtt og fjern hele tiden, men den gikk heldigvis bort ganske fort også.

På Mandag fikk vi fikset amerikansk nummer og abonnement til meg. Vertsfamilien min bruker Verizon, som selvfølgelig ikke støttet iphonen min fra Norge, og gjorde at jeg måtte kjøpe meg ny for å være med på familieplanen deres. Just my luck, men ny iphone og unlimited data for rundt $50 i måneden syntes jeg ikke var ille i det heletatt. De fleste abonnementene ligger på mellom $50-$70 i mnd, til og med sim-kortene uten kontrakt fra Walmart. Moren til Tracy har akkurat kjøpt seg hus i Brenham, så på Tirsdag hadde hun en liten grillfest hvor vi badet og koste oss. Kasey og Cody, paret som skal gifte seg, var også der for å planlegge noen utflukter i Mexico med oss. Vi skal blant annet svømme med delfiner og dra på sightseeing i byen wii!! 🐬🌴 Igår ble besteveninnen min Abby 19 år, så hun hentet meg på morgenen så vi fikk dratt å spist lunch sammen og feiret litt. På kvelden ble jeg med henne og familien hennes til Houston for å spise middag litt, også sov jeg over til dagen etter. Selvom jeg og Abby ikke ser hverandre så ofte, har vi et sånt vennskap hvor alt er som før når vi møtes. Vi er like på så mange måter, og hun skulle egentlig også gå på Texas State men fikk et bra tilbud i siste liten på en skole som heter Liberty University i staten Virginia. Jeg får derfor kun sett hun i ferier, meeen sånn er det.


I dag har vi pakket og gjort klart alt for Mexico. Flyet går fra Houston rundt 11 i morgen, men vi må dra fra huset i 6 tiden på grunn av trafikk. Houston-trafikk er det verste jeg har sett altså, kan brått være flere timers kø på en liten strekning. Får krysse fingrene for at det ikke skjer imorgen så vi rekker flyet. Gleder meg masse til å vise dere bilder fra bryllupet og reisen!!!

💛 P