Det er travle dager nå som skolen virkelig har startet opp for fullt her i Long Beach. I går og i dag var det Week of welcome på skolen, noe som vil si at alle klubbene og lagene setter opp stands der elever kan komme for å høre om klubbene og å melde seg på. Jeg forsto fort da jeg begynte her at det for mange er viktig å vise skole engasjement, både for å gi professorer et godt inntrykk og for å skape et nettverk, og jeg begynte derfor på cheerleading for et halvt år siden. Med det har de to siste dagene gått til week of welcome og rekruttering av nye jenter og gutter.

I år er jeg også en del av «the cabinet» som vil si hovedstyret på laget, med ansvar for sosiale medier og bilde tagning (følg oss på @csulbclubcheer). Så jeg håper det kommende semesteret blir like gøy som forrige og at vi får inn mange nye medlemer. Personlig prøvde jeg selvfølgelig å rekruttere mest mulig europeere og spesielt skandinavene hehe!


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: