Acai bowls er super hippe her i LA, og jeg føler det nesten selges på hvert eneste gatehjørne nå for tiden. Det er derimot ikke lett å finne et sted som serverer den så fersk og frisk som den egentlig skal være! I fjor fant jeg denne utrolig søte "sjappa" på appen Yelp (hva skulle jeg gjort uten denne appen?), og etter det har jeg vært helt frelst! Tru Nature på Broadway Blvd. i Long Beach har virkelig de beste acai bowlene jeg noen gang har smakt.

Jeg elsker steder som dette, som virkelig har den "SoCal" viben som man alltid hører om og ser på film. Her kommer folk inn enten i treningstøy eller i badetøy med en lett t-skjorte over, kan det bli mer Cali? Haha! Veldig verdt å sjekke ut dette stedet om du er i Long Beach, for å få følelsen av hvordan livsstilen og "viben" her virkelig er

Se flere bilder her


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: