Mine beste tips for å kickstarte uken

• Det som kanskje er det viktigste for at jeg skal starte uken på en produktiv måte er å rydde! En ryddig pult er super viktig om jeg skal fungere resten av uken. Det er noe med det å føle at alt er under kontroll og lett å få tilgang til. Oppgaver og lesing er ikke alltid det morsomste å finne på, så man kan jo like så greit gjøre så det ser bra ut der det skal jobbes!

• Dette er noe jeg startet med når jeg flyttet til LA, nemlig yoga! Yoga er virkelig perfekt om du har hatt mye stress i det siste, eller bare har lyst til å starte med litt blanke ark. Selv tar jeg timer på treningsstudioet på skolen, men om du ikke har det tilgjengelig har jeg hørt veldig mye godt om Yoga with Adriene på YouTube, kanskje verdt å sjekke ut?

• Uansett hvor mye Netflix og chill frister søndag kveld, har jeg erfart utallige ganger hvor hardt det gjør det å stå opp på mandag. Prøv å legg deg tidlig, les en bok og hold deg unna skjermer er vell de beste triksene da!

 Skriv en liste med alt som må gjøres den kommende uken. Dette tipset fikk jeg faktisk fra en av venninnene mine her borte, hun er med i flere klubber, har scholarship, et sosialt liv og får kun A. Hvordan det var mulig forsto jeg først da jeg begynte å lage lister selv!


 Sist men ikke minst kommer selvfølgelig litt personlig pleie. Selv liker jeg å enten ta ansiktsmaske (nå bruker jeg Pure Clay, Anti-Blemish mask, fra L'Oréal) eller sette på negler (nå har jeg på Kiss Acrylic Nude). Look good feel good.

Har du noen ting du gjør for å sikre deg en bra start på uken? 
Let's do this ladies!