Hei og hopp! Denne helgen har gått så utrolig fort, og jeg har til og med fått gjort alt jeg skulle gjøre! Finnes det noe bedre følelse enn det en søndag kveld? Fredager er for det mest studiedag for meg, og denne fredagen var ikke noe annderledes, det vil si sett bort ifra mine tre "pause" timer. Etter jeg hadde sittet og lest fra 8 om morgenen til 4 på ettermiddagen fikk jeg plutselig et stort behov for å dra til Disneyland av alle steder. Jeg sendte en melding til en av mine beste kompiser og 15 min etter var vi på vei - haha!

Det jeg elsker med Disneyland er at med en gang man kommer inn porten, så er alle litt som små barn igjen. Spessielt nå som det er Halloween tema, er det mange som kler seg ut i de rareste kostymer (folk i alle aldre). Det er jo så gøy! I Disneyland er det rett og slett bare no shame!

Nå som jeg har blitt med i et sorority med masse jenter som også har årlig pass, blir det helt klart flere turer hit. Kanskje med kostymer neste gang?


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: