Good søndag alle sammen! Denne uken har vært så utrolig hektisk for meg så det har blitt lite tid for blogging. For å roe helt ned litt i går kveld, tok jeg og noen venner turen ned til en strand som heter Seal Beach. Vi handlet med oss takeaway og koste oss imens vi så solen sakte gå ned. Det ble god musikk, mye latter, nydelig mat og en helt magisk stemning. Det er virkelig øyeblikk som dette jeg lever for. Jeg tar meg selv i å bare ville ligge helt stille og observere hvor uvirkelig hele settingen virker, spesielt for denne jenta her fra "lille" Drammen. Så langt borte fra alt jeg er vandt til, og likevel har jeg aldri følt meg mer hjemme.

Jeg kjente at det virkelig var etterlengtet med en kveld som denne, for å minne meg selv på hvor fantastisk dette stedet jeg kaller hjemme de neste tre årene er. Ble helt nyforelsket jeg!

Les flere blogginnlegg av Constance her


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: