Åh som jeg elsker dager som gårsdagen. Jeg sto opp og hadde egentlig ingen planer for dagen, men da jeg og roomien ble enige om at det var alt for kjedelig å bare sitte inne bestemte vi oss for å sette oss på bussen og dra et sted. Vi skulle egentlig til Seal Beach som ligger kun noen minutter unna der vi bor, men da vi oppdaget at bussen også gikk til Huntington, som er så utrolig mye finere, men litt lenger unne sa vi Why not?
Huntington ble det. Vi startet formiddagen med å kikke i noen butikker og kjenne på stemningen i de små gatene i strand byen før vi oppdaget at en av restaurantene hadde et ledig bord med en helt fantastisk utstikt. Bare se her da!


Etterpå gikk vi langs stranden pg da vi så syklist etter syklist farte forbi oss, bestemte vi oss for å leie sykler vi også. Det ble virkelig en helt perfekt dag som endte med å sykle langs stranden i solnedgangen. Spontant og så utrolig perfekt.

Les mer om Constance her


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: