De siste ukene før hjemreise går alltid like fort, og samtidig like sakte. Jeg innser alle tingene jeg skulle ha gjort mer av og at det er alt for knapp tid til å få gjort alt. Men så innser jeg også at det nærmer seg tiden da jeg endelig får se alt og alle jeg er glad i hjemme. Jo mer jeg tenker på at jeg skal hjem, jo tyngre blir savnet. Nå er det bare en uke til jeg sitter på flyet på vei hjem for tredje gang. Da er det bare fem ganger igjen.

Jeg vet ikke hvor tankene mine lander for det er så godt å være her, og så er det så godt å være i Norge også. Jeg antar at jeg lander et sted i midten, likegyldig? Eller bare forelsket i begge.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: