Huntington Beach er en at mine absolutte favorittsteder i hele California. Hvis du noen gang har lurt på hvordan det er å være i en ekte surfeby, i en by som den i 90210 (spilles ikke bare inn i Beverly Hills) eller The O.C - velkommen til Huntington Beach. I motsetning til Santa Monica og Venice virker det på en måte så mye mer "ekte" her. Surfer-guttene går med brettet under hånden ikke fordi de vil bli fanget på kamera, men fordi hele livet deres handler om brettet. Main Street (som funfact: alltid kommer ut fra piren) er fylt med butikker som Quicksilver, Havaianas, Jack's Surfshop osv. you get the drill!

Du har ikke opplevd fulle Huntington beach hvis du ikke har sett solnedgangen derifra. Jeg vet ikke hvor mange flere ganger jeg skal si det, men åh som jeg har en greie for solnedganger in the first place! Her må du dra om du ønsker deg en magisk opplevelse som ikke alle andre turister får.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: