Hey hey. Nå som det virker som så og si hele verden har eksamen (hvertfall alle jevnaldrende som går på uni som jeg følger på IG) så tenkte jeg å dele mine erfaringer med hva som kan gjøre alt litt bedre/enklere/mer overlevelig.

• Først og fremst, under hver eneste eksamensperiode så prøver jeg alltid å planlegge så jeg får nok søvn. Vi kjenner alle de som tror at det er kjempe lurt å "pull an all nighter" natten før en stor eksamen. Og hvert år blir jeg like glad jeg ikke er den personen. Det å komme til eksamen helt uthvilt og klar i tankene er faktisk det viktigste en kan gjøre!


• Når jeg først sitter på biblioteket liker jeg å sitte der noen timer, om ikke hele dagen, og da er det så viktig å få i seg næring. Jeg skal være ærlig å innrømme at det ikke alltid er like enkelt å huske på at man må få inn et ordentlig måltid hver fjerde time, derfor avhenger jeg meg på å ha med snacks. Nøtter, mini-gulrøtter og blåbær er mine favoritter. Da føler jeg at kroppen i hvertfal får i seg noe, samtidig som det ikke er så altfor dårlig for helsa!• Sist men ikke minst, ta deg en løpetur. Tro meg, jeg er sjelden jenta til å komme meg ut og trene hele tiden, men spesielt i eksamensperioden kjenner jeg at det er så utrolig digg for å "destresse". Det å kunne sette inn øreproppene med god (høy) musikk, snøre på seg joggeskoa og bare tenke på noe helt annet er helt perfekt om øynene er lei av bøker og PC-skjerm.

Så nå utfordrer jeg alle som har eksamensuke nå eller senere om å ta på seg joggeskoa, og løpe en tur - om det så bare er 15 min. Om jeg kan gjøre det kan du også, haha!

Les mer om Constance sin hverdag her.