Ved månedsskiftet kom høsten skikkelig i gang, og med seg brakte den flotte farger, kuldegrader og første runde med midterms. Planen var å skrive blogg-innlegg om det rett etter oktober startet, men jeg ble truffet ganske hardt av første runde med vurderinger, så jeg kom aldri så langt.

Jeg har definitivt tatt meg litt vann over hodet dette semesteret med 18 credits (12 teller som fulltidsstudent), to jobber, og sport og trening utenom, men siden dette er det siste året mitt her, har jeg bestemt meg for å gjøre de tingene jeg aldri har tatt meg tid til å prøve tidligere. ”You only live once” er en kjedelig klisje, men ganske passende når dette er det siste året mitt i USA. I oktober alene har jeg farget håret mørkere, fått min første tatovering, og blitt med i skolens styrkeløft-lag. Jeg planlegger også turer til Irland og New Orleans for neste semester. Å studere i utlandet gir deg en utrolig mulighet til å oppleve nye ting og finne deg selv på nytt. Når du kommer til et nytt sted der ingen kjenner deg, står du fritt til å velge hvem du vil være. Jeg er definitivt mye mer utadvendt og komfortabel med meg selv her enn jeg var på videregående, og jeg kan takke fantastiske nye venner fra hele verden for å ha hjulpet meg å finne den jeg er.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: